Informationsmaterial om donation

På den här sidan finns material med budskapet Visa din vilja i donationsregistret. Det finns i form av en fickfolder som är kostnadsfri att beställa, informationsgrafik och foton att ladda ner och dela i sociala medier. Det finns också mallar för affischer och bilder på evighetshjärtat för dig som vill ta fram eget material. Socialstyrelsen använder materialet i särskilda kampanjer som Donationsveckan, men också löpande under året.

Beställa tryckt material

Tryckt material om donation

Här kan du beställa tryckt informationsmaterial till årets Donationsvecka och löpande under året. Allt är helt kostnadsfritt.

Ladda ner

Affisch Några minuter för dig kan vara en livstid för någon annan (A3-format)

Informationsgrafik och foton att dela i sociala medier

Informationsgrafik

Foton Visa din vilja i donationsregistret

För den som vill ta fram eget material eller utföra co-branding

För dig som vill ta fram eget material får gärna använda vår symbol – vårt evighetshjärta. Det finns även en enkel grafisk manual och en budskapsplattform. För dig som arbetar inom regionerna finns det också en A3- och en A4-affisch där du kan lägga till er verksamhets egna logotype och skriva ut, eller trycka upp egna affischer. Utöver det kan du få samtliga informationsgrafiker på denna webbsida för co-branding. Om du är intresserad så kontakta Socialstyrelsen: donation@socialstyrelsen.se

Evighetshjärtat

Dokument om konceptet Visa din vilja i donationsregistret

Senast uppdaterad:
Publicerad: