Publikationer

På den här sidan lägger vi upp alla våra publikationer; de senast utkomna ligger överst i listan. Här kan du också söka bland alla våra publikationer. Sök bland alla våra publikationer inom hälso- och sjukvård, socialtjänst och tandvård.

Längre leveranstider

För tillfället har vi tyvärr längre leveranstider än vanligt. Vi beklagar detta och gör allt vi kan för att skyndsamt hantera din beställning.

Tack för ditt tålamod!

Sök med eller utan filter

Du kan söka direkt på publikationens namn, ämne eller artikelnummer. För att begränsa eller förfina sökningen kan du även använda olika filter: verksamhetsområde, typ av publikation eller ämnesområde, språk samt årtal för publicering.

Ladda ner eller beställ

Du kan ladda ner våra publikationer som pdf-filer kostnadsfritt. En del publikationer går även att beställa i tryckt format för en kostnad. De publikationer som går att beställa har en knapp för beställning till höger om namnet på publikationen.

Inaktuella publikationer

Inaktuella publikationer finns inte på webbplatsen. Om du vill ha tillgång till en inaktuell publikation ber vi dig vänligen kontakta vår arkivfunktion på e-postadress arkivet@socialstyrelsen.se.

Verksamhetsområde
Filtrera på
Språk
Årtal
5523
Senast uppdaterad:
Publicerad: