Banners om donation för nedladdning

På den här sidan hittar du banners i gif-format. Det finns fyra budskap att välja på och de finns i flera olika format för att kunna passa olika annonsformat. Alla banners utgår från konceptet Visa din vilja i donationsregistret.

Banner 1: Gör livsviktig skillnad idag

Banner1-Gör-livsviktig-skillnad-idag-980x240.gif

Banner i gif-format med texten "Visa din vilja i donationsregistret. Gör livsviktig skillnad idag. Har du tagit ställning? socialstyrelsen.se/donationsregistret."

Banner 2: Några minuter för dig kan vara en livstid för någon annan

Banner2-Några-minuter-för-dig-kan-vara-en-livstid-för-någon-annan-980x240.gif

Banner i gif-format med texten "Visa din vilja i donationsregistret. Några minuter för dig kan vara en livstid för någon annan. Har du tid? socialstyrelsen.se/donationsregistret."

Banner 3: Berätta för dina närmaste

donation-beratta-for-narmaste-980x240.gif

Banner i gif-format med texten "Visa din vilja i donationsregistret. Det tar bara några minuter och kan rädda eller förbättra någons liv. Berätta för dina närmaste så dom också vet. Visa din vilja i donationsregistret: socialstyrelsen.se/donationsregistret. Gör det nu."

Banner 4: En donator kan rädda åtta liv

donation-radda-liv-980x240.gif

Banner i gif-format med texten "Visa din vilja i donationsregistret. Visste du att en enda organdonator kan rädda upp till åtta människors liv. Ändå räcker inte organ och vävnader till för alla som väntar. Visa din vilja i donationsregistret: socialstyrelsen.se/donationsregistret. Gör det nu."

Senast uppdaterad:
Publicerad: