Tidiga och samordnade insatser för barn och unga – nationell konferens – Save the date

Konferens

Kostnadsfritt
10 okt - 2023
09:30 - 16:00
Boka in den 10 oktober i höst. Då delar Skolverket och Socialstyrelsen fem års lärande om tidiga och samordnade insatser för barn och unga, med beslutsfattare och yrkesverksamma i skola, socialtjänst och hälso- och sjukvård.

Ta del av inspiration, kunskap och erfarenhet som vi har samlat under de fem år som TSI-satsningen pågått. Det handlar om hur man riggar det förebyggande och samordnade arbetet så att det blir långsiktigt och fungerande, och om vilka fallgropar som finns.

Lyssna till intressanta föreläsare och ta del av konkreta och lärande exempel på hur samverkan mellan skola, socialtjänst och hälso- och sjukvård (med flera) kan göra verklig skillnad för barn och unga.

Läs mer om tidiga och samordnade insatser här

För vem?

Konferensen vänder sig till dig som är beslutsfattare eller yrkesverksam i skola, socialtjänst och hälso- och sjukvård samt andra verksamheter som kan ingå i samarbete kring barn och unga.

Praktisk information

Konferensen äger rum den 10 oktober 2023, kl. 09.30 - 16.00 på Clarion Hotel Sign i Stockholm (nära Stockholms centralstation). Det kommer även att vara möjligt att delta digitalt.

Konferensen är kostnadsfri. Antalet fysiska platser är begränsat, så först till kvarn gäller.

Anmälan

Länk till anmälan kommer in om kort. 

Frågor om konferensen

tsi@skolverket.se