Vi använder kakor för att förbättra webbplatsen

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att underlätta ditt besök och för att göra webbplatsen bättre. Läs mer om kakor.RSS

Via RSS-flöden kan du enkelt hålla dig uppdaterad om vad som publiceras på Socialstyrelsen webbplats inom just ditt område.

RSS är ett standardformat för att skicka nyhetsrubriker och sammanfattningar till din dator, mobil eller RSS-läsare. När du prenumererar på RSS-flöden ser du när något nytt har lagts ut på Socialstyrelsen webbplats. Du får en länk som du kan klicka på om du vill läsa hela artikeln.

Behöver jag något speciellt program?

För att prenumerera på ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. De senaste versionerna av webbläsarna Internet Explorer, Firefox, Safari och Opera har inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden.

I äldre webbläsare som Internet Explorer 6 kan man inte prenumerera via RSS (då ser du bara kod på skärmen när du klickar på RSS-flödet). Om du har en äldre webbläsare rekommenderar vi dig att uppgradera kostnadsfritt till en nyare version eller byta till en annan webbläsare. Det finns även flera webbaserade RSS-läsare som är kostnadsfria och inte installeras på din dator.

Vilka RSS-flöden har Socialstyrelsen?

Här i sidomenyn presenterar vi ett urval av våra RSS-flöden. Du kan prenumerera på ett eller flera flöden, men även kombinera dem med ämnesområden, exempelvis ekonomiskt bistånd och statistik. På så sätt kan du anpassa bevakningen efter dina intressen.

Hur gör jag för att prenumerera?

När du ska prenumerera på något av våra RSS-flöden gör du så här:

  • Klicka på länken för det RSS-flöde du vill prenumerera på.
  • Starta prenumeration genom att klicka på länken ”Prenumerera på denna feed”.