Vi använder kakor för att förbättra webbplatsen

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att underlätta ditt besök och för att göra webbplatsen bättre. Läs mer om kakor./
/

Dölj ditt besök på Socialstyrelsens webbplats

Om du är orolig för att någon ska få veta att du har besökt Socialstyrelsens webbplats kan du gömma ditt besök.

Om du använder PC (Internet Explorer)

  1. Välj "Verktyg" i menyn i din webbläsare.
  2. Längst ner hittar du "Internet-alternativ" som öppnar ett nytt fönster.
  3. I mitten på den nya rutan finns alternativet "Ta bort filer". Detta gör att alla filer som kan ha sparats på datorn av din webbläsare tas bort, bland annat socialstyrelsen.se.
  4. Alternativet "Rensa tidigare" längre ner ser till att datorn inte minns ditt besök.

Genom "Ta bort filer" och "Rensa tidigare" undviker du att någon som använder datorn efter dig kan se vilka sidor du har besökt.

Kom ihåg att alla sidor som du besöker efteråt kommer att sparas, så se till att gömma ditt besök igen om du återvänder till socialstyrelsen.se.

Om du använder Mac (Macintosh)

  1. Välj "Historik" i menyn i din webbläsare.
  2. Längst ner väljer du "Radera historik", vilket ser till att datorn inte minns ditt besök.
  3. Under menyn "Arkiv" kan du välja "Töm cache". Detta gör att filer som kan ha sparats på datorn av din webbläsare tas bort, bland annat socialstyrelsen.se.

Genom "Radera historik" och "Töm cache" undviker du att någon som använder datorn efter dig kan se vilka sidor som du har besökt.

Kom ihåg att alla sidor som du besöker efteråt kommer att sparas, så se till att gömma ditt besök igen om du återvänder till socialstyrelsen.se.

Privat surfning

I många webbläsare är det möjligt att surfa dolt genom att öppna ett nytt fönster för privat surfning. Om du använder privat surfning behöver du inte rensa enligt ovan. I Microsoft Internet Explorer heter detta alternativ InPrivate, i Mozilla FireFox heter det Private Browsing och i Google Chrome heter det Incognito.

Kontakt

Webbansvarig
075-247 30 00