Så här använder du webbplatsen

Här hittar du information om hur du använder vår webbplats på bästa sätt, sökfunktioner och olika verktyg.

Hitta på webbplatsen

Det finns flera sätt att hitta innehåll på webbplatsen. På startsidan hittar du länkar till viktigt innehåll, pressnyheter, vår kalender och information om oss. Via menyn längst upp på webbplatsen hittar du allt innehåll. Våra huvudingångar är:

  • Ansöka och anmäla
  • Regler och riktlinjer
  • Statistik och data
  • Stöd i arbetet
  • Utveckla verksamhet

Sökfunktioner

Genom Sök kan du antingen söka via fritextfältet eller filtrera dina sökresultat. 

För att göra det enklare för dig att veta var du är på webbplatsen har vi också en så kallad länkstig, eller brödsmulor. Längst upp på sidan hittar du ett spår av länkar. Dessa är klickbara om du vill backa bakåt i strukturen.

Längst upp på webbplatsen finns också en länk till en så kallad webbkarta.

Kontaktinformation

För de flesta sidor på webbplatsen används så kallade funktionsbrevlådor. Det innebär att det finns en e-postadress som går till en brevlåda som bevakas av flera personer. Du kan därför få återkoppling från rätt person fortare. I vissa fall förekommer namngivna kontaktpersoner hos oss, till exempel under Press. På sidan Kontakta oss hittar du all information om hur du når Socialstyrelsen via våra olika kontaktvägar.

Utskrifter

Vår webbplats använder så kallade stilmallar (CSS) för att webbläsare automatiskt ska anpassa sidan för utskrift. På så sätt behövs ingen särskild utskriftsversion, utan du skriver ut sidor från webbplatsen genom att använda din webbläsares inbyggda funktion för utskrift.

Kontakt

Webbansvarig
Senast uppdaterad:
Publicerad: