Vi använder kakor för att förbättra webbplatsen

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att underlätta ditt besök och för att göra webbplatsen bättre. Läs mer om kakor./
/
/

Späda barns hälsa och utveckling

Välkomna till den andra nationella konferensen om stöd till våra yngsta och deras föräldrar - uppföljare till konferensen Värna våra yngsta som hölls i oktober 2017.

Konferensen handlar om de 1001 viktiga dagarna, och hur vi ska stötta och värna den fantastiska utveckling som sker från befruktningen och under barnets första två år. En period då barnet är exceptionellt mottagligt men också sårbart och föräldrarna särskilt mottagliga för stöd.

Huvudtalare är professor Mary Dozier från avdelningen Psychological and Brain Sciences, University of Delaware. Det blir plenarföreläsningar och seminarier med kunskap från forskning och praktik, intressanta exempel på verksamheter och utvecklingsarbete.

Vi riktar oss till alla som möter blivande föräldrar, späda barn och deras föräldrar inom mödra- och barnhälsovård, socialtjänst, barn- och ungdomspsykiatri, specialverksamheter, vuxenpsykiatri, beroendevård etc. Vi välkomnar också beslutsfattare, chefer på olika nivåer och verksamhetsutvecklare samt forskare.

Mer information kommer att publiceras efterhand.

Datum och tid

16 oktober - 17 oktober 2018

Plats

Aula Magna, Stockholm

Arrangörer

Socialstyrelsen, Folkhälsomyndigheten och Nationellt kompetenscentrum anhöriga.

Program

Program Späda barns rätt till hälsa och utveckling

Anmälan

Anmäl dig till konferensen här.

Kontakt

Merike Hansson
075-247 31 71