Vi behöver din hjälp att utvärdera vår webbplats

Publicerad:
Vi vet att alla ni som arbetar inom hälso- och sjukvård, socialtjänst och tandvård just nu arbetar hårt. Men för att vi ska kunna ge er ännu bättre service behöver vi ta reda på vad som fungerar bra och mindre bra på vår webbplats.

Jobbar du eller har nyligen jobbat inom hälso- och sjukvård, socialtjänst eller tandvård? Vi behöver din hjälp med att utvärdera vår webbplats. Under veckorna 22 och 23 planerar vi att utföra tester på socialstyrelsen.se. Under ett intervjutillfälle får du som besökare använda webbplatsen och diskuterar eventuella svårigheter som dyker upp med en testledare som finns vid din sida.

Varje utvärdering leds av en testledare, tar mellan 40-60 minuter och sker digitalt över video. Inga förkunskaper behövs utan du behöver bara svara på frågor och använda socialstyrelsen.se som du hade gjort i vanliga fall i sin yrkesroll. 

Det vi lär oss av dessa utvärderingar kommer påverka det arbete vi gör med att se över webbplatsens olika funktionaliteter som navigering, formulär och knappar. 

Om du vill hjälpa oss, eller känner någon som vill, anmäl till testledare via denna enkät:

Utvärdering av socialstyrelsens webbplats 

Tack för att du hjälper till att förbättra socialstyrelsen.se!