Vi använder kakor för att förbättra webbplatsen

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att underlätta ditt besök och för att göra webbplatsen bättre. Läs mer om kakor.Informationsmaterial - Inte nöjd med vården

Här kan du ladda ner eller beställa informationsmaterial som folder, vykort och affisch. Materialet kan beställas kostnadsfritt av hälso- och sjukvården för att finnas tillgängligt i väntrum, på mottagningar och i mötet med patienter. Patienter och närstående kan också ladda ner och beställa materialet.

Film för väntrum

Folder Inte nöjd med vården

Vykort Inte nöjd med vården

Affisch i A4-format

 

Film

Animerad film anpassad för väntrum, och presentationer om hur patienter och närstående kan klaga på hälso- och sjukvården.

 

 

Filmer på socialstyelsen.se visas inte i Explorer. Prova att använda en annan webbläsare såsom Chrome, Firefox, Safari eller Edge, eller använd länken nedan till Vimeo.

Länk till Vimeo för att ladda ner filmen som är 48 sekunder. Välj download och spara.

Länk till Vimeo för att ladda ner den kortare filmen som är 26 sekunder. Välj download och spara.

 

Folder Inte nöjd med vården

Foldern innehåller övergripande information om hur patienter och närstående gör för att lämna synpunkter eller klagomål på vården. Formatet på foldern är 10x21 cm.

Beställ eller ladda ner foldern

Beställ kartongställ i papp till foldern

Ladda ner ifyllbar folder där du kan skriva in egna kontaktuppgifter längst bak samt lägga till logga till det egna landstinget. Du står själv för eventuell tryckkostnad.

 

Foldern finns som lättläst på svenska, svenskt teckenspråk och i punktskrift på svenska. Foldern finns också på engelska och arabiska.

 

Vykort Inte nöjd med vården (A5-format)

Vykortet ger kort övergripande information om hur patienter och närstående gör för att lämna synpunkter eller klagomål på vården.

Beställ eller ladda ner vykortet

Ladda ner ifyllbart vykort där du kan skriva in egna kontaktuppgifter på baksidan samt lägga till logga till det egna landstinget. Du står själv för eventuell tryckkostnad.

 

 

Affisch i A4-format

Ladda ner affisch med övergripande information. Affischen har formatet A4.

Ladda ner affisch

Ladda ner ifyllbar affisch där du kan skriva in egna kontaktuppgifter och lägga till logga till det egna landstinget. Du står själv för eventuell tryckkostnad.