Vi använder kakor för att förbättra webbplatsen

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att underlätta ditt besök och för att göra webbplatsen bättre. Läs mer om kakor./
/
/

Tidiga och samordnade insatser för barn och unga

Barn ska bara vara trygga och få hjälp i tid. Enkelt att skriva under på, men ett läge som kräver långt utvecklad samverkan. Något som i sin tur kräver samsyn, mod och inte minst uthållighet.

Den 5 december 2018 arrangerade Socialstyrelsen och Skolverket den här konferensen på Folkets hus i Stockholm. Konferensen riktade sig till verksamma på olika nivåer som är intresserade av samverkan för tidiga och samordnade insatser för barn och unga.

Presentationer från konferensen

Ta del av presentationsmaterialet från konferensen på Skolverkets webbplats. Presentationerna ligger längst ner på sidan under rubriken "Konferens i Stockholm den 5 december 2018".

Se den textade filmen från konferensen

Om du inte kan se filmen här kan du antingen se filmen direkt på Vimeo eller öppna den här sidan i en annan webbläsare, till exempel Chrome, Firefox, Safari eller Edge.

Datum och tid

05 december - 05 december 2018

Information

Program Tidiga och samordnade insatser för barn och unga

Kontakt

Kjerstin Bergman
075-247 30 00

Mer hos oss

Tidiga och samordnade insatser

Socialstyrelsen och Skolverket arrangerar också konferensen Samverkan för ensamkommande barn och unga tillsammans med Ensamkommandes förbund den 6 december 2018.